Activiteiten


De zoon van Hamasleider zegt: ‘Dood mijn vader, wanneer Hamas niet alle gegijzelden vrijlaat!’

Mosab Hassan Yousef plaatste een video op X, voormalig Twitter, waarin hij een bijzondere oproep deed. Als zoon van de oprichter van Hamas, sjeik Hassan Yousef, riep hij de Israëlische regering op om zijn vader te vermoorden, wanneer de gegijzelden niet vrijkomen. Ook gaf hij aan spijt te hebben van het feit dat hij op jongere leeftijd, in meerdere situaties en bovenal in andere omstandigheden vele malen het leven van zijn vader gered heeft. Het stellen van een deadline richting de kopstukken van Hamas om de gegijzelden vrij te laten zou volgens Mosab Hassan Yousef het meest efficiënt zijn. 
 

Tegen welke prijs?

Verder liet ‘de zoon’ weten dat Hamas een psychologische oorlog voert tegen de Joden en de mensheid. Zij zijn er op uit om weer vele massamoordenaars bij hun strijd te betrekken en om opnieuw angst, dood en verderf te zaaien onder de Joden, de staat Israël en haar bondgenoten. Israël moet deze prijs niet willen betalen. Dat geldt eveneens voor de mensheid. Op de vraag: ‘Waarom niet?’, zegt Mosab Hassan Yousef dat dit de dood zal betekenen van vele andere onschuldige mensen. 

Grenzen!

Natuurlijk begrijpt hij dat Israël enige concessies heeft moeten doen ten behoeve van de vrouwen, kinderen en ouderen onder de gegijzelden. Alleen, reken er maar niet op dat Hamas en andere islamitische terreurorganisaties de verdedigers van de kibboetsen of de soldaten die de Israëlische bevolking probeerden te beschermen tegen de terroristen netjes behandeld zullen worden volgens de Geneefse Conventie, zeker niet! Het land Israël en haar regering dient volgens hem nu haar prioriteit te verleggen van een reddingsoperatie naar een missie om Hamas definitief te vernietigen. 
 

Troefkaart

Op X gaf Mosab Hassan Yousef aan dat Israël de huidige Hamas-gevangenen als troefkaart moet gebruiken. Zij moeten ter dood worden veroordeeld en worden geëxecuteerd, zodat Hamas weet dat Israël niet met zich laat spotten. En wanneer Hamas de gegijzelde Israëliërs en buitenlanders niet op tijd vrijlaat, weer Hamas-gevangenen tegen de muur zetten. Hiervoor gelden geen uitzonderingen, wat betekent dat wat mij betreft ook mijn vader tegen de muur mag worden gezet. Hij is mede-oprichter van de terreurorganisatie Hamas. Hij verdient geen clementie. 
 

Spijt

Daarover zegt de zoon zelf: ‘Ik heb m’n vader in het verleden vaak genoeg van de dood gered. Achteraf had ik dat nooit moeten doen. Hij dient te sterven voor zijn daden, want met Hamas werd en wordt het alleen maar erger en nooit beter. Zij willen alleen maar hun eigen doelen nastreven en behalen ten koste van alles en iedereen. In de ogen van Hamas dient iedere Jood te worden vermoord, dient de staat Israël vernietigd te worden en dient iedereen zich aan te passen aan de islamitische religie.‘ 
Deel dit artikel

1 reactie

li class="comment even thread-even depth-1" id="comment-70501">
Anita Visser
Op 21 december 2023 om 10:27 am uur

Jammer dat deze man zijn boodschap niet gepubliceerd gaat worden door de Nederlandse pers en npo programma’s.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel