Activiteiten


Een zoon van de voormalige legerchef gesneuveld in Gaza

Tijdens de militaire operatie ‘Iron Sword’ is een zoon van een minister van het oorlogskabinet in de strijd tegen Hamas om het leven gekomen. De partijleider van de betreffende politieke partij,Benny Gantz, deelde deze trieste gebeurtenis mee. Het gaat om de 25-jarige Gal Meir Eisenkot en was de zoon van de voormalige legerchef Gadi Eisenkot.
 
Korte mededeling
Het Israel Defense Force melde alleen dat de zoon van de minister tijdens een militaire operatie in het noorden van Gaza sneuvelde in de strijd tegen Hamas. In een verklaring laat de partijleider Ganzt weten dat hij samen met de Israëlische bevolking zijn steun betuigt aan Gadi en zijn hele familie. Daarbij merkte hij tevens op dat Israël doorgaat met vechten om het heilige doel te bereiken: de vernietiging van de wrede terreurgroep Hamas, waarvoor Gal zijn leven gaf. 
 
Verdriet
In een korte verklaring betuigde eveneens de premier van Israël, Netanyahu, zijn medeleven en gaf aan diep bedroefd te zijn. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel