Activiteiten


Hamas schendt het staakt-het-vuren, Israël laat Hamas niet met rust!

De Israëlische regering bevestigt dat het staakt-het-vuren na een week is opgeheven. Aanleiding hiertoe is dat Hamas twee belangrijke afspraken niet is nagekomen. Deze hielden onder meer in: het overdragen van alle vrouwelijke gegijzelden door Hamas aan Israël en geen raketten lanceren richting Israël en haar burgers. 
 

Onbetrouwbaar

Deze twee belangrijke onderdelen binnen de lijst van afspraken zijn door Hamas geschonden. Waarom? Helaas vuurde Hamas voor het einde van het bestand, vanochtend 6.00u Nederlandse tijd, vele raketten af op Israëlisch grondgebied. Daarbij heeft Hamas tijdens het staakt-het-vuren bestand niet alle vrouwelijke gegijzelden overgedragen aan het Internationale Rode Kruis zoals was afgesproken. 

IJkpunten

Gezien het schenden van de afspraken door Hamas is en blijft Israël vastbesloten aan de eerder gestelde doelstellingen na de wrede terreuraanval op Israël en haar burgers. Deze omvatten onder meer de vernietiging van Hamas in Gaza, het opsporen en omleggen van de daders en het ontmantelen van de vele raketten en bijbehorende afvuurinstallaties. Kortom, ervoor zorgdragen dat Gaza nooit en te nimmer meer een bedreiging vormt voor het land Israël en haar inwoners. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel