Activiteiten


Hamasleiders leven in hun eigen droomwereld en zijn de realiteit kwijtgeraakt

In de oorlog tegen de terreurbeweging Hamas geven steeds meer terroristen zich over aan het Israëlische leger. Tijdens een toelichting door de senior woordvoerder van het IDF, R-Adm Daniel Hagari, zegt hij dat veel leden een boekje opendoen over hun leiders tijdens de verhoren.

Stukjes info

Bij deze ‘gesprekken’ met Israëlische Inlichtingendiensten schetsen de terroristen van Hamas een beeld dat veelzeggend is. Ofwel, de gebroeders Sinwar, de leiders van de Hamas in Gaza,  en andere kopstukken ontkennen de realiteit, terwijl zij op de hoogte waren van de situatie waarin hun broeders zich ter plaatse bevonden.’
 

Geklaag

De woordvoerder zegt geeft verder aan dat het opvalt dat de terroristen klagen over hun leidinggevenden en hun leiders. Zij (de terroristen: red.) klagen dat ‘de leiding van Hamas geen verbinding heeft met de ernstige situatie waarin zij zich ter plaatse bevinden. Er bestaat ook een wijdverbreid gevoel dat de ondergrondse Hamas-leiding niets geeft om het Gazaanse publiek bovengronds. Deze houding leidt eveneens tot grote zorgen onder de militaire agenten van Hamas.’

Zoektocht

Al een tijd is het Israëlische leger intensief op zoek naar de gebroeders Sinwar. Zij zijn de belangrijkste kopstukken van Hamas in Gaza. Onder de burgers in Gaza verspreidt het IDF flyers met daarop vermeldt dat informatie over de verblijfplaats van beide broeders en terroristen en hun arrestatie leidt tot zeer grote beloningen. De regering heeft hiervoor groen licht gegeven en degenen die de juiste informatie verstrekt, ontvangen bedragen van een kwart tot bijna een miljoen Amerikaanse dollars. 

Hulp?

Het IDF hoopt dat de Palestijnse bevolking of het voetvolk bij de terreurbeweging Hamas de mensen ertoe verleidt deze twee terroristen aan te geven. Een mogelijkheid die reëel is, mede gezien de harde en wrede houding en werkwijze van Hamas richting de bevolking van Gaza, wat mede leidde tot de dood van vele onschuldige burgers. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel