Activiteiten


Een koude en natte start van de winter

Het winterseizoen begon al eerder dan normaal, want in december was het koud en nat. Hierdoor kwamen veel eerder meldingen binnen van onderkoeling van mensen die dakloos zijn of op straat leven. Dit terwijl het winterseizoen nog maar pas is begonnen. Voor een internationale hulporganisatie als Israel Relief Aid de reden voor het starten van de jaarlijkse ‘Kom de winter warm door’. In de maand januari is het haar streven om daklozen te voorzien van warme kleding, dekbedden en dekens. 
 

Hoge kosten

Maar deze inzamelactie richt zich natuurlijk ook op de andere groepen mensen aan de onderkant van de samenleving die het moeilijk en zwaar hebben, zoals ouderen, alleenstaande ouders en nieuwe immigranten. Zij beschikken vaak over weinig inkomen en de kosten voor het verwarmen van de woning en warm water om te douchen zijn te hoog. Hierdoor woont een grote groep mensen in de samenleving in onverwarmde huizen.  
 

Vreemd?

De actie ‘Kom de winter warm door‘ geldt ook voor mensen die leven in een onverwarmd appartement. Waarom? Hoe eigenaardig dit ook klinkt, onderkoeling komt ook voor bij mensen die wonen in een appartement.  Warme kleding, zoals sjaals, winterjassen en dekens maken dan juist het verschil. Kortom, laten we de mensen in Israël warm houden met uw steun!
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel