Activiteiten


Het IDF ontdekt een nieuw uitgebreid tunnelnetwerk in Gaza

Onlangs maakte de woordvoerder van het IDF bekend dat het Israëlisch leger opnieuw een tunnelnetwerk heeft ontdekt. Deze tunnel blijkt na inspectie het noorden van Gaza te verbinden met het zuiden van Gaza en de hoofdtunnel is meer dan 10 kilometer lang en heeft nog allerlei zijwegen met toegang naar allerlei gebouwen in Gaza.
 

Opslagplaatsen

Uitgebreid onderzoek leverde opnieuw beelden op van allerlei ruimtes onder de grond voor (militair)materiaal, toiletten, slaapkamers en opslagruimtes, volgestouwd met allerlei wapens, mitrailleurs, explosieven, kneedbommen, etcetera. Op sommige plekken vonden Israëlische militairen nog stoffelijke resten van overleden terroristen. 
 

Groot gevaar

Het is de intentie van het IDF om het gehele ondergrondse netwerk aan tunnels van Hamas bloot te leggen en deze compleet te vernietigen. Waarom? Door dit zeer uitgebreide ondergrondse netwerk was Hamas jarenlang in staat om ondergronds te opereren en zich te verstoppen voor het Israëlisch leger. Maar op dit moment doorzoeken speciale militaire eenheden deze tunnels, mede op zoek naar de gijzelaars, die al maanden worden vastgehouden door Hamas. 
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel