Activiteiten


Het IDF schakelde net op tijd enkele terroristen uit in de omgeving van Jenin

De IDF elimineerde enkele terroristen vlak voordat zij zouden toeslaan met het plegen van een terreuraanslag. De terrorist, bekend onder de naam Yasser Hanoun, wilde in Jenin een aanslag plegen met enkele wapens. Hij behoorde tot de Palestijnse terreurbeweging van de Islamitische Jihad. Enkele dagen eerder schakelde het Israëlische leger eveneens enkele terroristen uit.
 

Terreuraanslagen

Deze militaire actie kwam net op tijd voordat opnieuw Israëlische slachtoffers zouden vallen. Deze actie werd uitgevoerd door de Israel Defense Force in samenwerking met Shin Beth, de Binnenlandse Veiligheidsdienst van Israël. De persoon kwam om het leven door een drone-aanval. Andere bronnen geven aan dat er meerdere personen omkwamen bij deze aanval. 
 

Veel onrust

Al eerder arresteerde het Israëlische leger, in samenwerking met de verschillende geheime diensten in Israël en de grenspolitie, verschillende Palestijnse verdachten. Zij kwamen uit hetzelfde dorp als de Jihad-terrorist. Een eerdere actie door het Israëlische militairen, in samenwerking met onder meer de grenspolitie, leidde in het dorp en de omgeving tot stakingen onder de bevolking. Dit kwam omdat het Israëlisch leger veertien verdachten arresteerden in Jenin en drie terroristen in diezelfde stad hadden geëlimineerd. Tijdens deze militaire actie ontdekten ze verschillende explosieven. De explosieven lagen begraven onder verschillende wegen in en rondom de stad Jenin. Al eerder was de IDF genoodzaakt om luchtaanvallen uit te voeren op terroristen in en rond de stad Jenin.
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel