Activiteiten


Grenzen stellen aan gedrag van pro-Palestijnse herrieschoppers!

Na zeer ongewenste protesten door pro-Palestijnse demonstranten doet Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma aangifte bij de politie. De protestanten bevonden zich een uur lang in de centrale hal en andere demonstranten riepen verschillende leuzen in de plenaire zaal tijdens een vergadering. Zij protesteerden hiermee tegen het beleid van de regering. Een werkwijze die tot veel irritatie en ongenoegen leidde onder de parlementsleden van de Tweede Kamer. 
 

Belachelijk

In verschillende interviews met de media zegt Martin Bosma over het onaangekondigd protest en het verstoren van het werk van de parlementsleden zeer betreurenswaardig, maar ook ‘intens verwerpelijk’. Door het aanwezige personeel werd contact gezocht met de burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen. Al snel arriveerde de politie en veegde na enige tijd en na kort overleg met de Kamervoorzitter de hal leeg. 
 

Pandverbod

Martin Bosma doet vanuit zijn functie aangifte bij de politie. De redenen hiervoor zijn tweeledig. Allereerst om ervoor te zorgen dat de groep demonstranten een pandverbod krijgt voor het Binnenhof en daarbij om signaal af te geven richting de groep demonstranten dat er grenzen zijn aan hun gedrag en houding. 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel