Activiteiten


Nederland: de ontvangst en de aanwezigheid van de Israelische president is een (morele) plicht!

Afgelopen week deed een groot aantal moskeeën in Nederland een oproep aan de koning in verband met de opening van het Nationaal Holocaustmuseum. Wat hield de oproep precies in: ‘de weigering om de Israëlische president Herzog te ontvangen bij deze historisch waardevolle gebeurtenis. Een oproep gedaan niet alleen vanwege de situatie in Gaza, maar op basis van hun religie en om de Nederlandse bevolking te manipuleren. En dit alles gebaseerd op zowel een gebrek aan historisch besef als het feit dat de Joden op basis van de koran van de aardbodem dienen te verdwijnen. Vandaar de vraag: ‘Hoe ver laten wij het in Nederland komen?
 

Handen in onschuld?

Ik ga ervan uit dat je beschikt over meer dan voldoende kennis inzake de houding van het merendeel van de Nederlandse bevolking dan de gemiddelde Nederlander. Hetzelfde geldt voor de houding van de Nederlandse ambtenaren, van zowel de ambtenaar op het gemeentehuis, de secretaris-generaal van een  de verschillende ministeries als de officieren binnen het toenmalig Nederlandse politieapparaat. Een houding waar wij als Nederland zeker niet trots op kunnen zijn. 
 

Verwijt?

Natuurlijk, voor mij is het nu heel makkelijk praten! Zeker, dat zal ik ook niet ontkennen. Evenmin weet ik wat ik toentertijd gedaan zou hebben wanneer ik mij in zo’n zelfde positie zou bevinden. Geen idee!
 

Bij de pinken

Maar wat ik wel weet, is dat de oproep van de imams en de meer dan 200 moskeeën totaal misplaatst is! Hoezo, integreren? Hoezo jezelf aanpassen aan de Nederlandse cultuur en traditie? Natuurlijk mogen zij hun mening geven en delen via de media. Maar te vaak blijft het niet bij een eenmalige oproep, maar blijven ze zeuren, leuren en zuigen. Maar als een waardige vertegenwoordiger van het Nederlandse volk ga ik als oud-studiegenoot er vanuit dat je standvastig blijft en de inhoud van de colleges van bijvoorbeeld de heren Wesseling, De Vries, Fasseur en Bank je eigen hebt gemaakt. 
 

Standvastig

Gelukkig liet de Rijksvoorlichtingsdienst al blijken dat wij als Nederland ons geen zorgen behoeven te maken over de komst van de president Herzog als hoogste vertegenwoordiger van de Joodse staat en het Joodse volk. Een volk dat zwaar heeft geleden onder het juk van het Derde Rijk, mede door de houding van een groot deel van de Nederlandse overheid en haar ambtenaren, van hoog tot laag en haar burgers. Kortom, laat u niet beïnvloeden en manipuleren door de media en de vertegenwoordigers van religies die uit zijn op de vernietiging van het Joodse volk. 
 

Ereschuld

Kortom, schudt u president Isaak Herzog de hand, begeleidt hem door het Holocaustmuseum en fluistert u hem uw excuses in zijn oor voor het zeer grote aantal Nederlandse slachtoffers onder de zes miljoen vermoorde Joden.  Een gebeurtenis waardoor Nederland voor altijd in het krijt staat ten opzichte van de Joden en tegenover de Joodse staat.
 
 
Drs. P.M. van den Berg (Philip)
redacteur PoF 
Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel