Activiteiten


Israel Relief Aid: even bijpraten (2)

Al eerder is aangegeven dat Israel Relief Aid ook de lonely soldiers helpt en ondersteunt. Zij lieten huis en haard achter om te dienen als militair in de Israel Defense Force. Velen van hen leven verdrietig genoeg onder de armoedegrens. Deze groep leeft vaak ook in opvangcentra. Via het verstrekken van kadobonnen voor levensonderhoud hebben ze zelf de ruimte om te kiezen waar ze bijvoorbeeld hun eten kopen. 
 
 

Dubbel gewaardeerd

Deze werkwijze heeft meerdere voordelen, want behalve dat de jongeren die er alleen voorstaan een bepaalde mate van vrijheid genieten om zelf hun eigen eten te kopen en andere basisbenodigdheden, ondersteunt Israel Relief Aid eveneens de lokale en kleine winkeliers. Vrijwilligers van deze hulporganisatie gaan zelf langs de winkeliers om kadobonnen aan te schaffen. De vrijwilligersorganisatie doet dit via de giften die ze ontvangt van derden, meestal van donateurs uit Europa, de VS en andere werelddelen.   
 

Bittere noodzaak

Enkele voorbeelden van spullen die ze aanschaffen middels de ontvangen kadokaarten zijn: gereedschap, producten voor lichamelijke verzorging, kleding, schoenen of iets dergelijks. Een dergelijk gebaar geeft de lonely soldiers ook het gevoel dat ze er niet alleen voor staan, dat ze gezien en hun inzet en betrokkenheid bij de veiligheid van de staat Israël door mensen gewaardeerd wordt. Om dit belangrijke en waardevolle werk te blijven verrichten onder de grote groep lonely soldiers blijft uw steun onontbeerlijk. Dit geldt zeker voor deze tijd, waar het land van alle kanten onder grote druk staat. Niet alleen vanwege de terreurorganisaties als Hamas en Hezbollah, maar ook economisch, politiek als wetenschappelijk door vele landen in de wereld.
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel