Activiteiten


Israëlische voetbalclubs vestigen nieuw record

Een luchtige en bijzondere gebeurtenis in Israël tijdens een voetbalwedstrijd. Twee Israelische clubs streden in de halve finale van de play-offs voor promotie naar het tweede niveau. De wedstrijd ging tussen de voetbalclubs SC Dimona en Shimshon Tel Aviv. 
 

Uitzonderlijk

Aan het einde van de wedstrijd stond het 2-2, waardoor een strafschoppenreeks noodzakelijk was. Pas na 56 strafschoppen werd duidelijk wie uiteindelijk gewonnen had. De wedstrijd eindigde in 2-2, waarna de beslissing in het voordeel viel van de Israelische voetbalclub Shimshon Tel Aviv. De penaltyreeks eindigde in 23-22. Beide clubs verbraken het record van de Engelse clubs Washington en Bedlington. Beide clubs streden toentertijd voor de Ernest Armstrong Memorial Cup.
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel