Activiteiten


Opnieuw enkele lichamen van ontvoerde Israëli’s gevonden

De afgelopen dagen vond het IDF ergens in het noorden van Gaza opnieuw de lichamen van enkele ontvoerde Israëli’s. De drie personen werden gevangen genomen na de wrede aanval door terroristen van Hamas. Op die dag, 7 oktober 2023, vermoordde Hamas meer dan 1.200 Israëliërs. De afgelopen zes maanden werd de groep van zo’n 135 overgebleven gijzelaars verborgen gehouden ergens in het ondergrondse tunnelnetwerk van Hamas.
 

Vermoord

De drie gevonden slachtoffers zijn Orion Hernandez (30 jaar), Michel Nisenbaum (59 jaar) en Hanan Yablonka (42 jaar). De lichamen zijn gevonden in Jabalia, een kleine stad in het noorden van Gaza, waar opnieuw hevige gevechten zijn uitgebroken. Onlangs werd al eerder het lichaam van een Duits-Israëlische gijzelaar gevonden. Het ging toen om Shani Loek. Een jonge vrouw van bijna dertig en was volgens bekenden Orion haar vriend. 

In leven?

Hoeveel Israëlische gegijzelden nog in leven zijn is min of meer onbekend. Gezien het feit dat steeds vaker dode lichamen gevonden worden van de ontvoerde Israëli’s, is de vrees dat het aantal dat nog in leven is sterk daalt. Eén van de gegijzelden die hopelijk nog in leven is Agam Berger. Een jonge joodse vrouw waarvan de familie hoopt dat zij nog leeft.
Het is alleen triest dat veel landen en internationale organisaties weinig tot geen interesse tonen in het welzijn en de eis tot vrijlating van de kleiner wordende groep Israëlische gevangenen uit de klauwen van de terreurbeweging Hamas. 
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel