Activiteiten


Veelzeggend filmpje hoe Israël kijkt naar erkenning Palestijnse staat

Enkele dagen geleden plaatste het ministerie van Buitenlandse Zaken een veelzeggend filmpje op internet. De boodschap hiervan zegt veel over hoe veel mensen kijken naar de erkenning van een Palestijnse staat. Dit betekent dat Hamas beloond wordt voor haar moordpartijen. Zelfs de baas van het ministerie, minister van Buitenlandse Zaken gaf zijn mening op X.
 

Eigenaardig

Deze video komt op een moment dat wereldwijd de roep om erkenning van een Palestijnse staat toeneemt, middels de bekende ’tweestatenoplossing’. De geplaatste video geeft klip en klaar de boodschap dat ‘het erkennen van een Palestijnse staat na de aanslagen van 7 oktober, de ergste massamoord op Joden sinds de Holocaust, zou hetzelfde zijn als het overhandigen van een islamitische staat op een presenteerblaadje aan Osama bin Laden na de aanslagen van 11 september 2011.’

Belonen?

De video duurt bijna een minuut en toont veelzeggende en pijnlijke beelden van de terroristische aanval door Hamas. Eveneens staat duidelijk dat een dergelijke wrede moordpartij op geen enkele wijze de vrede bevordert, integendeel. Tevens staat geen enkele oprechte Israëliër toe dat zo’n brute en wrede slachtpartij beloond moet worden. Vrede bereik je door middel van directe onderhandelingen in plaats van het belonen van terreur, geweld en moordpartijen. 
 

Hamas

De korte boodschap sluit af met een boodschap voor alle mensen in de wereld, in het bijzonder de politieke wereldleiders. Deze roept op om de terreurbeweging Hamas onder druk te zetten, zich over te geven en om de Israëlische gijzelaars vrij te laten. De Israëlische minister van Buitenlandse Zaken Katz plaatste zelfs deze video op X met een persoonlijke noot. 
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel