Activiteiten


Terreurorganisatie Hezbollah gaat precisie en zwaardere wapens gebruiken tegen Israel

BEHezbollah maakte onlangs bekend dat het noorden van het land blijft bestoken met raketten en bomaanslagen door infiltraties van gewapende strijders. Daarbij ontvangt ze binnenkort niet alleen zwaarder wapenmateriaal, maar ook precisiewapens. Vanwege de vele aanvallen van Israël door de lucht is het doel van Hezbollah om daarmee Israëlische gevechtsvliegtuigen naar beneden te halen.  
 

Verslag

Een recent rapport, aangehaald door een krant uit Koeweit, geeft aan ontvangt de terreurbeweging  Hezbollah zowel vanuit Iran als via de dictator Poetin steeds moderner wapentuig. Beide landen onderhouden goede banden met een groot aantal terroristische organisaties in het Midden-Oosten. Verder vermeldt het rapport dat door de komende presidentsverkiezingen in de VS de druk op Israël zal groeien, waarbij haar mogelijk financiële en militaire steun zal worden onthouden. 
 
 

Buitenlandse inmenging

In het verlengde hiervan wil Hezbollah de regio en de wereld zo spoedig mogelijk verrassen. Dit wil ze doen door het inzetten van wapens die nog niet eerder in de strijd tegen Israël zijn gebruikt, waaronder langeafstands- en precisieraketten en grond-luchtraketten. Goed ingelichtte bronnen geven aan dat op korte termijn Hezbollah raketten zal inzetten die afkomstig zijn uit Rusland en Iran verder heeft bewerkt. Zij zijn ervan overtuigd dat hun organisatie Israël als de rest van de wereld verbaasd staan dat het hen is gelukt om een Israëlisch vliegtuig neer te halen.
 

Gijzelaars

Ook geven verschillende bronnen aan dat tijdens een bijeenkomst in de hoofdstad Teheran het land de aanwezige vertegenwoordigers van haar bondgenoten en hun strijd tegen Israël onvoorwaardelijk zal blijven steunen. Daarbij gaat de ‘As van het kwaad’ ervan uit dat de situatie verder zal escaleren bij het langer uitblijven van een akkoord over de vrijlating van de Israëlische gijzelaars door Hamas. 
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel