Activiteiten


Opnieuw hoge Hezbollah commandant omgebracht.

Met regelmaat weet het IDF in samenwerking met de verschillende Israëlische Inlichtingendienst (on)bekende terroristische kopstukken uit te schakelen. Vaak zijn zij verantwoordelijk voor de vele (bom)aanslagen en aanvallen tegen het land Israël en haar burgers. Vorige week wist Israël en haar geheime dienst opnieuw een hoge commandant van Hezbollah uit te schakelen. De betreffende persoon was (mede)verantwoordelijk voor een groot aantal militaire aanvallen in het noorden van Israël en langs de grens met Libanon. 
 

Een gevaar

Verschillende bronnen meldden dat hij vorige week omkwam bij een Israëlische precisieaanval vanuit de lucht nabij de stad Tyrus, gelegen in het zuiden van Libanon. Deze Hezbollah-commandant, met de naam Muhammed Neamah, was het hoofd van de Aziz-eenheid in het zuiden van Libanon. Hij was een van de meest ervaren senior-leidinggevenden binnen de terreurbeweging Hezbollah en leidde en organiseerde talloze terreuroperaties tegen Israël en haar bevolking. 
 

Wraak

Vorige maand kwam eveneens een hoge en ervaren Hezbollah-commandant om het leven door een aanval van de IDF in samenwerking met de geheime dienst. Net als toen verwachtten het IDF en de Israëlisch kabinet een spervuur van raketten op het noorden van Israël als wraakactie door Hezbollah. Helaas was deze veronderstelling correct en vuurde Hezbollah eind vorige week een groot aantal raketten af op Israël. Het IDF reageerde op deze raketaanval en nam de terreurbeweging vanuit de lucht als vanaf de grond onder vuur. 
Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel