Op donderdagavond 6 december hopen we een muzikale Chanoekaviering te beleven met zanger Christian Verwoerd, met de band Ahava. ” Mijn passie is om muziek te maken voor Mijn Verlosser Jezus de Messias. Zijn Naam is eigenlijk Yeshua, dat betekent ‘God redt’. En dat is wat Hij kwam doen. Daarom hebben we een geweldige boodschap; een boodschap van hoop en van nieuw leven. Wat is er mooier dan het uitdragen daarvan door middel van muziek. Muziek kan harten raken en het is dan ook mijn gebed dat mijn muziek een schakel mag zijn in het winnen van zielen voor het Koninkrijk van God. Het evangelie van het komende Koninkrijk en het herstel van Israël hebben een grote plaats in mijn hart en dus ook in mijn muziek!”

Site Christian Verwoerd

Den Haag, Kerketuinenweg 10-c.

Aanvang 20.00 uur, deuren open voor koffie/thee om 19.30 uur.

(foto: Youtube, opname tijdens concert in Alblasserdam, juli 2016)