Activiteiten


Moshe Peleg in Den Haag donderdag 25 okt. 2018 – Livestreaming

Moshe Peleg komt opnieuw voor een aantal spreekbeurten naar Nederland. Hij is rabbijn in de wijk Mea Shearim in Jeruzalem. In het hart van Jeruzalem leidt hij een opvangcentrum, het Shorashim Center, waarin jongens en meisjes worden opgevangen die in risicosituaties verkeren. Deze keer zal hij spreken over de bijzondere aanpak die hij hanteert in dit opvangcentrum.

De vorige keer dat Moshe in Nederland was, was de eerste keer dat hij met Christenen in aanraking kwam, en dat was heel bijzonder voor hem. Hij sprak voor het eerst voor ‘niet-Joden’. In het opvangcentrum dat hij leidt, worden o.a. jonge vrouwen opgevangen die te maken hebben gehad met incest, alcohol- of drugsgebruik of met misbruik door bijvoorbeeld loverboys. Vaak zijn ze door hun familie op straat gezet. Met zijn team begeleidt hij deze groep en verleent hen onderdak. Stap voor stap wordt deze groep begeleid en weerbaar gemaakt om de maatschappij weer in te gaan. Voor meer informatie, zie ons vorige artikel.

Moshe is een enthousiaste spreker, die met veel humor en nuchterheid vertelt over zijn opvangcentrum. Hij heeft een unieke aanpak waar hij ons deze keer graag meer over wil vertellen.

Rabbi Moshe Peleg is ook bereid om overdag voor kleine groepen te komen spreken. Interesse? Neem dan met ons contact op.

Allen weer van harte welkom!

Moshe spreekt DV op de volgende tijden en locaties:

Dinsdagavond 23 oktober, 20.00 uur: Barneveld (info volgt, men zoekt een locatie) – meld u aan via info@pillaroffire.nl, u ontvangt van ons de adresgegevens!

Woensdagavond 24 oktober, 20.00 uur: in Woudenberg, huissamenkomst en mogelijk bij genoeg aanmeldingen wordt er een zaal gehuurd, maar beslist vooraf aanmelden! via Lisette van Groeningen : setteke@gmail.com ;

Donderdagavond 25 oktober, 20.00 uur: Den Haag, Kerketuinenweg 10-c. Koffie/thee om 19.30 uur. Met Livestreaming.

Zondagmiddag 28 oktober , Hoofddorp, opgave telefonisch: 06-4124 9239 / 06-2605 1485 (ook voor informatie van exacte tijd en plaats).

Het Shorashim Center

Deel dit artikel

Je kunt geen reactie geven op dit bericht.

Live – Streaming

Regelmatig organiseert Pillar of Fire LIVE Streaming events ... Klik op deze knop om naar de Live stream pagina te gaan.


E-mail Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de Mailings van Pillar of Fire. Naast de berichten die we op de site plaatsen, sturen we ook regelmatig e-mailings met relevante nadere informatie.


Doneer Online

Steun het werk van Pillar of Fire met uw bijdrage. Pillar of Fire heeft de ANBI status en uw giften zijn van de belasting aftrekbaar. U kunt op dit moment doneren via een bankmachtiging en via PayPal.Radio Israel